Jag tänker börja skriva…

Jag funderar

Ända sedan jag började undervisa för tio år sedan så har jag insett att jag borde skriva min egen kurslitteratur, mitt eget material.

Jag har jobbat mig igenom diverse olika upplägg och versioner och mina kurser har utvecklats en hel del sedan jag först irrade runt i en sal på Medborgarskolan.

Det som brukade ta mig ett halvår att lära ut klarar jag nu utan problem på några veckor…

Nu i veckan har jag tagit hand om tio elever, fulla av idéer (fantastiskt folk!) utan att röra ihop saker och efter sådana tillfällen tänker jag ofta att det vore roligt att kunna skicka med dem lite mer.

Så nu börjar jag forska lite i vilka ämnen som mina elever och läsare verkligen behöver och vill ha och sedan skrider jag till verket!

Böckerna kommer att ges ut som pdf/e-bok och kommer antagligen att komma i lätthanterliga block så att de hugade kan köpa de kapitel hen är mest intresserad av.

Berätta gärna vad du vill veta mer om!

/Ellen

2 svar på ”Jag tänker börja skriva…”

  1. Låter som en bra grej, ska det handla om sömnad eller är det även förberedelserna? Tänker mönster, materialval och så? Jag följer dej och ser fram emot att se resultatet;) Lycka till!

  2. Hej Ewa!
    Jag har fått diverse idéer från folk redan och kommer att skriva om hela processen, speciellt de aspekter som kanske är lite svåra att ta reda på som till exempel hur man klipper till och tänker kring mönsterpassning eller sömnad på skrå. Tanken är att täcka in så mycket matnyttigt som möjligt!
    Så fort det finns något så kommer jag att visa upp det!

    /Ellen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *