Skräddarsytt

Få saker slår känslan att bära ett äkta skräddarsytt plagg…

Äkta skrädderi innehåller mängder av handsömnad, skulptering och manipulering av tyget, pressning, vass tillskärning och stor grad av personlig service. Det finns saker maskiner inte kan göra och som bidrar till det där extra magiska som behöver upplevas. Vi är så vana vid de kompromisser som standardstorlekar och fabrikssytt innebär att vi inte vet vad vi missar.

Untitled design-1

Unna dig själv eller någon du vill skämma bort att uppleva klädmode på hög nivå och investera i ett plagg som kan bäras länge.

När du kommer till mig sätter vi oss ner och diskuterar vad du verkligen behöver och sedan skissar vi tillsammans fram en modell. Jag har mängder av knappar, tygprover och band och spetsar som hjälper oss att välja rätt känsla på de material vi ska jobba med.

Alla modeller provas först av i en lakansvävsprototyp så att jag kan fila på passformen och du kan se om dina designidéer var vad du tänkte dig.

Räkna med att du behöver vara ute minst 3-4 månader i förväg, ibland mer och att du måste kunna komma på så många provningar som krävs. Färdigt plagg hämtas personligen eller  skickas via DHL/UPS, fraktkostnad skickas i separat faktura. Möjlighet till delfakturor finns.

Untitled design-2

när är det läge att investera?

  • när du helt enkelt bara vill unna dig
  • när du vet att kommer plagget kommer att bäras vid flera tillfällen och då vill du ha något riktigt bra, till exempel en balklänning om du senare kommer att gå på fler baler via högskolan eller annat, eller en rock att ha till jobbet vid mer formella sammanhang
  • när du har en figur som inte stämmer med standardstorlekar och måttsytt över nätet inte heller tar dig dit du vill
  • när du har ett jobb där en riktigt god garderob gör skillnad
  • när du vet vilken stil du har och vill ha nya garderobsfavoriter som tål att bäras mycket

kontakta mig!